0105 99 50 Perliczki domowe, żywe, o masie > 185 g
Kod CN 0105 99 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7017 90 00 - Wyroby laboratoryjne, higieniczne lub farmaceutyczne, szklane, nawet skalowane lub kalibrowane, (z wył. wyrobów z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, pojemników w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, przyrządów i aparatury, pomiarowej, kontrolnej, medycznej lub chirurgicznej, objętych działem 90)
-
Kod CN: 6204 43 00 - Suknie z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 0303 23 00 - Tilapie (Oreochromis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 8462 49 10 - Maszyny do przebijania, dziurkowania lub nacinania (włączając prasy) i kombinowane dziurkarki i wykrawarki, niesterowane numerycznie, do obróbki wyrobów płaskich z metalu
-
Kod CN: 2825 60 00 - Tlenki germanu i ditlenek cyrkonu
-
Kod CN: 7304 39 58 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, żelazne lub ze stali niestopowej (z wył. z żeliwa i powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 2208 30 41 - Szkocka whisky „blended malt”, w pojemnikach o objętości <= 2 l
-
Kod CN: 2009 90 19 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9620 00 10 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły w rodzaju stosowanych do cyfrowych aparatów fotograficznych lub kamer wideo, kamer i projektorów kinematograficznych; w rodzaju stosowanych do innej aparatury objętej działem 90
-
Kod CN: 2009 89 99 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, z gruszek, wiśni lub czereśni, z żurawin)