Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 0202 30 - Mięso z bydła bez kości, zamrożone
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8546 90 10 - Izolatory elektryczne z tworzyw sztucznych (z wył. Osprzętu izolacyjnego)
Kod CN: 8532 23 00 - Kondensatory elektryczne, stałe, ceramiczne, jednowarstwowe (z wył. elektroenergetycznych)
Kod CN: 2917 19 20 - Kwas etano-1,2-dikarboksylowy lub kwas butanodiowy (kwas bursztynowy) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy
Kod CN: 1602 49 19 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 8712 00 - Rowery dwukołowe i pozostałe rowery, włączając trzykołowe wózki-rowery dostawcze, bezsilnikowe
Kod CN: 1513 19 11 - Frakcje stałe oleju kokosowego, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN: 0402 99 31 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 9,5%, ale <= 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
Kod CN: 7318 12 - Wkręty do drewna, z żeliwa lub ze stali (z wył. wkrętów do podkładów)
Kod CN: 8466 93 40 - Części i akcesoria maszyn objętych podpozycjami 8456 11 10, 8456 12 10, 8456 20, 8456 30, 8457 10, 8458 91, 8459 21 00, 8459 61 lub 8461 50 w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych, zespołów obwodów drukowanych, części objętych pozycją 8517 lub części maszyn do automatycznego przetwarzania danych
Kod CN: 4417 00 00 - Narzędzia, oprawy narzędzi, rękojeści narzędzi, oprawy lub trzonki mioteł, szczotek i pędzli, z drewna; kopyta lub prawidła do obuwia, z drewna