Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 0202 30 - Mięso z bydła bez kości, zamrożone
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2836 99 - Węglany i nadtlenowęglany (nadwęglany); techniczny węglan amonu zawierający karbaminian amonu (z wył. węglanu sodu, wodorowęglanu sodu (kwaśnego węglanu sodu), węglanu potasu, węglanu wapnia, węglanu baru, węglanu litu, węglanu strontu i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
Kod CN: 7307 11 10 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, odlewane z żeliwa nieciągliwego, w rodzaju stosowanych w systemach ciśnieniowych
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
Kod CN: 4602 - Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby z materiałów do wyplatania lub wykonane z materiałów objętych pozycją 4601 i wyroby z luffy (z wył. pokryć ściennych objętych pozycją 4814, sznurów, powrozów i kabli, części obuwia lub nakryć głowy, pojazdów lub nadwozi pojazdów, wyplatanych, wyrobów objętych działem 94, np. meble, oprawy oświetleniowych)
Kod CN: 5202 - Odpady bawełniane, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną
Kod CN: 6302 22 10 - Bielizna pościelowa, z włóknin z włókien chemicznych, zadrukowana
Kod CN: 0304 97 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), zamrożone
Kod CN: 7219 21 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
Kod CN: 2101 30 19 - Palone namiastki kawy (z wył. cykorii)
Kod CN: 2921 59 50 - m-Fenylenobis(metyloamina); 2,2′-dichloro-4,4′-metylenodianilina; 4,4′-bi-o-toluidyna; 1,8-naftylenodiamina