Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 0202 30 - Mięso z bydła bez kości, zamrożone
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9114 40 00 - Płyty i mostki do zegarów lub zegarków
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
Kod CN: 8482 - Łożyska toczne (z wył. kulek stalowych objętych pozycją 7326); ich części
Kod CN: 3507 - Enzymy; preparaty enzymatyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6110 30 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z włókien chemicznych, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 8207 90 50 - Narzędzia do obróbki skrawaniem uzębień kół zębatych (z wył. narzędzi do frezowania uzębień kół zębatych)
Kod CN: 8542 33 - Elektroniczne układy scalone jako wzmacniacze
Kod CN: 2209 00 11 - Ocet winny, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
Kod CN: 3912 90 90 - Celuloza i jej pochodne chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. octanów celulozy, azotanów celulozy, eterów celulozy i estrów celulozy)
Kod CN: 5111 90 91 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej i o masie powierzchniowej <= 300 g/m² (z wył. zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi ciągłymi lub odcinkowymi i tkanin zawierających > 10% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu)