Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 0202 30 - Mięso z bydła bez kości, zamrożone
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7007 29 00 - Szkło bezpieczne wielowarstwowe (z wył. o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych, statkach powietrznych, kosmicznych lub wodnych lub innych pojazdach i wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła)
Kod CN: 7206 90 00 - Żeliwo i stal niestopowa w postaci pali pudlarskich lub w pozostałych formach pierwotnych (z wył. wlewków, wlewków do przetopu, wyrobów otrzymanych w procesie odlewania ciągłego i żelaza objętego pozycją 7203)
Kod CN: 1902 19 90 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy, ale niezawierające jaj
Kod CN: 8540 20 - Lampy analizujące do kamer telewizyjnych, przetworniki obrazowe i wzmacniacze obrazu; pozostałe lampy fotokatodowe (z wył. kineskopów do odbiorników telewizyjnych, włącznie z kineskopami do monitorów wideo)
Kod CN: 8536 20 10 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu <= 63 A
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
Kod CN: 1209 25 - Nasiona rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L.], do siewu
Kod CN: 8534 00 19 - Obwody drukowane, w postaci jedynie elementów przewodzących i styków (z wył. obwodów wielowarstwowych)
Kod CN: 6203 39 90 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 2933 39 40 - 2-Butoksyetylo(3,5,6-trichloro-2-pirydyloksy) octan