0202 30 50 Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN 0202 30 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4017 00 00 - Ebonit we wszystkich postaciach, włączając odpady i złom; artykuły z ebonitu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3201 20 00 - Ekstrakt akacji
-
Kod CN: 0813 20 00 - Śliwki suszone
-
Kod CN: 7005 29 25 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej, o grubości <= 3,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub szkła barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub jedynie szlifowanego powierzchniowo, lub szkła z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 8425 39 00 - Wciągarki i przyciągarki, nie napędzane silnikiem elektrycznym
-
Kod CN: 8456 11 90 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych, obwodów drukowanych, części objętych pozycją 8517 lub części komputerów)
-
Kod CN: 2806 20 00 - Kwas chlorosulfonowy
-
Kod CN: 6207 99 90 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
-
Kod CN: 2902 20 00 - Benzen
-
Kod CN: 2914 12 00 - Butanon (keton metylowo-etylowy)