10.11.31.0 Mięso z bydła, zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.31 - Mięso z bydła, zamrożone
Kod PKWiU 10.11.31.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0202 10 00 - Tusze i półtusze, z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 10 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 0202 30 10 - Ćwierci z bydła, bez kości, przednie całe lub pokrojone na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowane” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, zamrożone
-
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
-
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.43 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
-
Kod PKWiU: 42.11.10 - Autostrady, drogi, ulice i inne drogi dla pojazdów lub pieszych oraz pasy startowe
-
Kod PKWiU: 27.32.11 - Drut nawojowy izolowany
-
Kod PKWiU: 10.20.41 - Mąki, mączki i granulki z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów, niejadalne
-
Kod PKWiU: 46.73.12.0 - Sprzedaż hurtowa wyrobów z drewna wstępnie obrobionego
-
Kod PKWiU: 21 - PODSTAWOWE SUBSTANCJE FARMACEUTYCZNE, LEKI I POZOSTAŁE WYROBY FARMACEUTYCZNE
-
Kod PKWiU: 73.20.19 - Pozostałe usługi badania rynku
-
Kod PKWiU: 23.32.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ CEGIEŁ, DACHÓWEK I MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, Z WYPALANEJ GLINY
-
Kod PKWiU: 10.84.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przypraw
-
Kod PKWiU: 14.14.1 - BIELIZNA DZIANA