0203 19 Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0203 19 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5207 90 00 - Przędza bawełniana zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
Kod CN: 2523 90 00 - Cement, nawet barwiony (z wył. cementu glinowego i portlandzkiego)
Kod CN: 2208 20 14 - Armagnac, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 8432 39 11 - Napędzane centralnie siewniki do siewu rzędowego punktowego (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
Kod CN: 9001 90 00 - Soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne z dowolnego materiału, nieoprawione (inne niż elementy tego rodzaju ze szkła nieobrobionego optycznie, soczewek kontaktowych i okularowych)
Kod CN: 1508 10 90 - Olej z orzeszków ziemnych, surowy, (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)