0203 19 Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6402 99 91 - Obuwie z cholewkami z tworzyw sztucznych i z podeszwami zewnętrznymi, z gumy lub tworzyw sztucznych, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mającego jedno lub więcej wycięć, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, obuwia domowego, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 1515 21 10 - Olej kukurydziany surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 8462 99 - Prasy niehydrauliczne, do obróbki metalu (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic)
-
Kod CN: 7211 23 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, i o grubości < 0,35 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 8432 29 10 - Spulchniarki i kultywatory, rolnicze, ogrodnicze lub leśne
-
Kod CN: 3904 69 10 - Poli(fluorek winylu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 2103 30 - Mąka i mączka, z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod CN: 0210 92 91 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 9603 29 30 - Szczotki do włosów
-
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone