0203 19 55 Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN 0203 19 55 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.12.0 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2606 00 00 - Rudy i koncentraty glinu
-
Kod CN: 0303 64 00 - Łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
-
Kod CN: 2933 69 10 - Atrazyna (ISO); propazyna (ISO); symazyna (ISO); heksahydro-1,3,5-trinitro-1,3,5-triazyna (heksogen, trimetylenotrinitroamina)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 9018 32 90 - Igły chirurgiczne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 0703 10 11 - Dymka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 1302 32 90 - Śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z nasion rośliny guar
-
Kod CN: 6117 - Gotowe dodatki odzieżowe, z dzianin; części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
-
Kod CN: 8501 40 80 - Silniki prądu przemiennego, jednofazowe, o mocy wyjściowej > 750 W
-
Kod CN: 5804 29 00 - Koronki wykonane maszynowo, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. z włókien chemicznych i dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)