Kod CN: 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
Kod CN: 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0402 99 10 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu <= 9,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
Kod CN: 0803 90 90 - Banany, suszone (z wył. plantanów)
Kod CN: 8543 70 10 - Urządzenia elektryczne z funkcjami tłumaczenia lub słownikowymi
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 2915 70 50 - Kwas stearynowy, jego sole i estry
Kod CN: 3702 32 10 - Mikrofilm i film do grafiki artystycznej, włącznie do natychmiastowych odbitek, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości <= 35 mm, z emulsją halogenku srebra, do fotografii monochromatycznej (z wył. wykonanych z papieru, tektury lub tekstyliów)
Kod CN: 2933 69 80 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień triazyny (nawet uwodorniony w strukturze) (z wył. melaminy, atrazyny (ISO); propazyny (ISO); symazyny (ISO); heksahydro-1,3,5-trinitro-1,3,5-triazyny (heksogen, trimetylenotrinitroamina) i urotropiny (INN) (heksametylenotetraamina); 2,6-di-tert-butylo-4-[4,6-bis(oktylotio)-1,3,5- triazyn-2-yloamino]fenolu)
Kod CN: 4202 32 10 - Portfele, portmonetki, papierośnice, woreczki na klucze lub tytoń i podobne artykuły w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzyw sztucznych
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN: 1104 23 - Ziarna kukurydzy łuszczone, perełkowane, krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, granulek i mąki)