0204 22 90 Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN 0204 22 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.13.0 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 8902 00 - Statki rybackie; statki przetwórnie oraz pozostałe jednostki pływające, do przetwarzania lub konserwowania produktów rybołówstwa (z wył. do połowu ryb dla sportu)
-
Kod CN: 0302 85 10 - Kielec (właściwy) i morlesze (Dentex dentex i Pagellus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2904 20 00 - Pochodne węglowodorów zawierające tylko grupy nitrowe lub tylko nitrozowe
-
Kod CN: 0406 90 75 - Asiago, Caciocavallo, Montasio i Ragusano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 4701 00 - Masa włóknista mechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
-
Kod CN: 8523 49 90 - Nośniki optyczne, zapisane (z wył. dysków do systemów odczytu laserowego)
-
Kod CN: 0303 32 00 - Gładzica "Pleuronectes platessa", zamrożona
-
Kod CN: 2929 - Związki z inną azotową grupą funkcyjną (z wył. związków z aminową grupą funkcyjną; związków aminowych z tlenową grupą funkcyjną; czwartorzędowych soli amoniowych i wodorotlenków; lecytyny i pozostałych fosfoaminolipidów, związków z karboksyamidową grupą funkcyjną; związków z amidową grupą funkcyjną kwasu węglowego; związków z karboksyimidową grupą funkcyjną, z iminową grupą funkcyjną lub związków z nitrylową grupą funkcyjną; diazo-, azo- lub azoksyzwiązków; pochodnych organicznych hydrazyny lub hydroksyloaminy)
-
Kod CN: 6205 30 00 - Koszule, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, koszul nocnych, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)