0406 90 75 Asiago, Caciocavallo, Montasio i Ragusano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN 0406 90 75 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 19 39 - Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 9015 80 80 - Przyrządy i urządzenia stosowane w oceanografii (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 7211 23 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla
-
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 7401 00 00 - Kamienie miedziowe; miedź cementacyjna (miedź wytrącona)
-
Kod CN: 8417 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do suszenia i do krakingu)
-
Kod CN: 8471 60 60 - Klawiatury, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
-
Kod CN: 0713 90 00 - Warzywa strączkowe, suszone, łuskane, nawet bez skórki lub dzielone (z wył. grochu, ciecierzycy (cieciorki), fasoli, soczewicy, bobu, bobiku i nikli indyjskiej)
-
Kod CN: 3201 20 00 - Ekstrakt akacji
-
Kod CN: 9613 20 00 - Zapalniczki kieszonkowe, gazowe, do wielokrotnego napełniania