0204 42 90 Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN 0204 42 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7222 11 89 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 8543 70 02 - Wzmacniacze mikrofalowe
-
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN: 2802 00 00 - Siarka, sublimowana lub strącona; siarka koloidalna
-
Kod CN: 8207 50 10 - Narzędzia do wiercenia, wymienne, z częścią roboczą z diamentu lub z diamentów spiekanych (z wył. do wiercenia w kamieniu, do wierceń ziemnych lub do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 4412 99 - Drewno warstwowe inne niż płyta stolarska, płyta warstwowa i płyta podłogowa (z wył. z bamusa, sklejki, składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, płyt komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 2204 22 22 - Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 1803 20 00 - Pasta kakaowa, całkowicie lub częściowo odtłuszczona
-
Kod CN: 1507 10 - Olej sojowy surowy, nawet odgumowany
-
Kod CN: 1302 39 00 - Śluzy i zagęszczacze, nawet modyfikowane, pochodzące z produktów roślinnych (z wył. chleba świętojańskiego, nasion chleba świętojańskiego lub z nasion rośliny guar i agar-agar)