10.11.33.0 Mięso z owiec, zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.33 - Mięso z owiec, zamrożone
Kod PKWiU 10.11.33.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
-
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
-
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 0204 42 50 - Nogi z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
-
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
-
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 14.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją odzieży roboczej
-
Kod PKWiU: 20.30.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją farb, lakierów i podobnych środków pokrywających, farb drukarskich, gotowych sykatyw i mas uszczelniających
-
Kod PKWiU: 10.20.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod PKWiU: 24.33 - WYROBY KSZTAŁTOWANE LUB GIĘTE NA ZIMNO
-
Kod PKWiU: 46.11.12.0 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej kwiatów i roślin
-
Kod PKWiU: 26.70.11 - Soczewki obiektywów do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników
-
Kod PKWiU: 28.99.40.0 - CZĘŚCI MASZYN DRUKARSKICH I INTROLIGATORSKICH
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 31.01.12.0 - Meble drewniane w rodzaju używanych w biurze
-
Kod PKWiU: 10.51.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRZETWORÓW MLECZNYCH I SERÓW