0206 10 95 Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
Kod CN 0206 10 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 80 31 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 1702 60 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 8417 20 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne
-
Kod CN: 7225 30 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach
-
Kod CN: 3807 00 90 - Pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego; oleje ze smoły drzewnej, kreozot drzewny, drzewna benzyna ciężka i pak roślinny (z wył. smoły drzewnej, paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 3002 12 00 - Antysurowice i pozostałe frakcje krwi
-
Kod CN: 8507 40 00 - Akumulatory niklowo-żelazowe (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 8513 10 00 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii
-
Kod CN: DZIAŁ 48 - PAPIER I TEKTURA; ARTYKUŁY Z MASY PAPIERNICZEJ, PAPIERU LUB TEKTURY
-
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone