7225 30 10 Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach
Kod CN 7225 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.35.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, z pozostałej stali stopowej, z wyłączeniem wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8711 20 10 - Skutery o pojemności skokowej cylindra > 50 cm³, ale <= 250 cm³
-
Kod CN: 8418 61 00 - Pompy cieplne, inne niż klimatyzatory objęte pozycją 8415
-
Kod CN: 9102 21 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, z naciągiem automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 5107 20 51 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny, zmieszana wyłącznie lub głównie z włóknami odcinkowymi syntetycznymi, niebielona (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5310 10 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, niebielone
-
Kod CN: 5807 10 90 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, tkane, niehaftowane (z wył. wyrobów z tkanym napisem lub motywem)
-
Kod CN: 2006 00 31 - Wiśnie i czereśnie, o zawartości cukru > 13% masy, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane
-
Kod CN: 2710 19 46 - Oleje napędowe z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,001%, ale <= 0,002% masy (z wył. zawierających biodiesel, i do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 0305 32 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae
-
Kod CN: 0304 53 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów), świeże lub schłodzone