0206 22 00 Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
Kod CN 0206 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8536 30 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu > 16 A, ale <= 125 A (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 0713 10 - Groch "Pisum sativum", suszony, łuskany, nawet bez skórki lub dzielony
-
Kod CN: 7218 99 20 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym kołowym lub innym niż kwadratowy lub prostokątny, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 2205 10 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 18% obj.
-
Kod CN: 4401 40 10 - Trociny, nieaglomerowane
-
Kod CN: 7019 39 00 - Taśmy, wojłoki, płyty i podobne wyroby nietkane, z włókien szklanych (z wył. mat i cienkich arkuszy (woali))
-
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 8544 49 - Przewody elektryczne, do napięć <= 1000 V, izolowane, niewyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7314 19 00 - Tkanina, włączając taśmy bez końca, z drutu stalowego (z wył. ze stali nierdzewnej i tkanin z włókien metalowych, w rodzaju stosowanych jako okładzina, wykładzina lub do podobnych celów)
-
Kod CN: 2009 90 96 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)