10.11.39.0 Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.39 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod PKWiU 10.11.39.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0206 29 10 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
-
Kod CN: 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
-
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
-
Kod CN: 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
-
Kod CN: 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone
-
Kod CN: 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
-
Kod CN: 0206 90 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
-
Kod CN: 0206 90 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
-
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
-
Kod CN: 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
-
Kod CN: 0504 00 00 - Jelita, pęcherze i żołądki zwierząt (z wyjątkiem rybich), całe i w kawałkach, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.15.33 - Azotan amonu
-
Kod PKWiU: 38.21.22 - Usługi związane z pozostałymi składowiskami odpadów
-
Kod PKWiU: 08.92.1 - Torf
-
Kod PKWiU: 28.99.14.0 - Pozostałe maszyny drukarskie, z wyłączeniem maszyn typu biurowego
-
Kod PKWiU: 33.20.41 - Usługi instalowania profesjonalnych przyrządów medycznych oraz instrumentów precyzyjnych i optycznych
-
Kod PKWiU: 43.21 - Roboty związane z wykonywaniem instalacji elektrycznych
-
Kod PKWiU: 02.40 - Usługi związane z leśnictwem
-
Kod PKWiU: 39.00.2 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z REKULTYWACJĄ ORAZ SPECJALISTYCZNE USŁUGI W ZAKRESIE KONTROLI ZANIECZYSZCZEŃ
-
Kod PKWiU: 50.20.19 - Transport morski i przybrzeżny pozostałych towarów
-
Kod PKWiU: 20.16.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ TWORZYW SZTUCZNYCH W FORMACH PODSTAWOWYCH