0207 26 20 Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 26 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1701 13 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
-
Kod CN: 0308 30 50 - Meduzy (Rhopilema spp.), zamrożone (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 6203 33 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 5503 11 00 - Włókna odcinkowe z poliamidów aromatycznych, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia
-
Kod CN: 7305 19 00 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z żeliwa lub stali (z wył. spawanych wzdłużnie)
-
Kod CN: 7314 19 00 - Tkanina, włączając taśmy bez końca, z drutu stalowego (z wył. ze stali nierdzewnej i tkanin z włókien metalowych, w rodzaju stosowanych jako okładzina, wykładzina lub do podobnych celów)
-
Kod CN: 8112 92 91 - Wanad nieobrobiony plastycznie; proszki wanadu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających wanad)
-
Kod CN: 4813 90 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru (z wył. w książeczkach lub w tutkach i w zwojach o szerokości <= 5 cm)
-
Kod CN: 0406 90 23 - Edam (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 7506 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z niklu (z wył. siatek rozciąganych)