10.12.10.0 Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.10 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.12.10.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0207 11 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i bez jelit, z głowami i łapkami, znane jako „kurczaki 83 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 11 30 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
-
Kod CN: 0207 13 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 30 - Skrzydła całe, nawet z końcami ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 13 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 0207 24 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety, włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 60 - Podudzia i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi), z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 0207 41 20 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane, bez krwi i jelit, ale niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „kaczki 85 %”
-
Kod CN: 0207 41 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
-
Kod CN: 0207 41 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
-
Kod CN: 0207 44 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 51 10 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 51 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 54 81 - Kawałki z kośćmi z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 21 - Połówki lub ćwiartki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 31 - Całe skrzydła z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 81 - Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.73.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA DREWNA, MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH I WYPOSAŻENIA SANITARNEGO
-
Kod PKWiU: 20.60.14.0 - Monofilament (przędza jednowłóknowa) syntetyczny; paski i tym podobne wyroby, z syntetycznych materiałów włókienniczych
-
Kod PKWiU: 73.20.20 - USŁUGI BADANIA OPINII PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 01.13.60 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
-
Kod PKWiU: 20.13.51.0 - Sole tlenowych i nadtlenowych kwasów metalicznych; koloidy metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 19.10.30.0 - PAK I KOKS PAKOWY
-
Kod PKWiU: 25.62.10.0 - TOCZENIE ELEMENTÓW METALOWYCH
-
Kod PKWiU: 24.34.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją drutu przez ciągnienie na zimno
-
Kod PKWiU: 28.92 - MASZYNY DLA GÓRNICTWA I DO WYDOBYWANIA ORAZ DLA BUDOWNICTWA
-
Kod PKWiU: 20.16.20 - POLIMERY STYRENU, W FORMACH PODSTAWOWYCH