0207 26 91 Wątróbki jadalne z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN 0207 26 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7212 40 20 - Blacha biała, o szerokości < 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny}, nieobrobiona więcej niż lakierowana i wyroby walcowane płaskie powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, lakierowane
-
Kod CN: 8451 - Maszyny i urządzenia (inne niż objęte pozycją 8450) do prania, czyszczenia, wyżymania, suszenia, prasowania w tym prasowania parowego (włączając prasy do zgrzewania), wybielania, farbowania, klejenia, apreturowania, wykańczania, powlekania lub impregnowania przędzy, materiałów lub gotowych wyrobów włókienniczych oraz urządzenia do nakładania tworzywa sztucznego na podłoże włókiennicze lub na inne podłoże, stosowane przy produkcji pokryć podłogowych, takich jak linoleum; maszyny do zwijania, rozwijania, składania, cięcia lub wycinania materiałów włókienniczych; ich części
-
Kod CN: 3601 00 00 - Prochy strzelnicze
-
Kod CN: 3702 41 00 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości > 610 mm i o długości > 200 m, do fotografii kolorowej [wielobarwnej] (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów)
-
Kod CN: 0901 90 90 - Substytuty kawy zawierające naturalna kawę w każdej proporcji
-
Kod CN: 8459 69 - Frezarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 2204 21 67 - Wina produkowane w Trentino and Alto Adige, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0511 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; martwe zwierzęta dowolnego rodzaju, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)