0207 41 20 Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane, bez krwi i jelit, ale niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „kaczki 85 %”
Kod CN 0207 41 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1302 20 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany
-
Kod CN: 8477 20 00 - Wytłaczarki do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 3808 91 30 - Środki owadobójcze (insektycydy), na bazie karbaminianów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
-
Kod CN: 2008 99 91 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5% masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. zamrożonych lub suszonych)
-
Kod CN: 8202 99 20 - Brzeszczoty, włączając brzeszczoty bez zębów, z metalu nieszlachetnego, do metalu (z wył. brzeszczotów do pił taśmowych, do pił łańcuchowych, do pił tarczowych lub brzeszczotów prostych)
-
Kod CN: 7219 33 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm
-
Kod CN: 6204 62 51 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 1513 29 11 - Frakcje stałe oleju z ziaren palmowych lub oleju babassu, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 4810 31 00 - Papier i tektura siarczanowe, bielone jednorodnie w masie, w których > 95% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien drzewnych, otrzymanych w procesie chemicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze, i o gramaturze <=150 g/m² (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych)
-
Kod CN: 1604 13 90 - Sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)