0207 60 51 Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN 0207 60 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.12.20.0 - Mięso z drobiu, zamrożone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 45 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 6204 69 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 4816 90 00 - Papiery do kopiowania lub papiery przedrukowe, w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe oraz matryce powielaczowe i płyty offsetowe, z papieru, nawet pakowane w pudełka (z wył. papieru samokopiującego)
-
Kod CN: 1006 30 92 - Ryż okrągłoziarnisty, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 8473 21 10 - Zespoły elektroniczne do elektronicznych maszyn liczących objętych podpozycją 8470 10, 8470 21 lub 8470 29, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8428 90 - Urządzenia do podnoszenia, przenoszenia, załadunku lub rozładunku, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 70 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 4102 29 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, świeże lub solone, suszone, wapnione lub inaczej konserwowane, nawet dwojone (z wył. piklowanych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 1604 19 10 - Łososiowate, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. łososia i mielonych)
-
Kod CN: 0710 80 10 - Oliwki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone