0209 10 19 Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
Kod CN 0209 10 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.50.0 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3907 70 00 - Poli(kwas mlekowy), w formach podstawowych
-
Kod CN: 1521 10 00 - Woski roślinne (inne niż triglicerydy), nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN: 7207 11 16 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające < 0,25% masy węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, o grubości > 130 mm, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 7304 29 90 - Rura okładzinowa i przewód rurowy, bez szwu, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali, o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm
-
Kod CN: 8429 30 00 - Zgarniarki samobieżne
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 9111 90 00 - Części do kopert do zegarków naręcznych, kieszonkowych oraz pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7318 15 52 - Wkręty, nawet z nakrętkami lub podkładkami, ze stali nierdzewnej, z łbem z nacięciem płaskim lub z gniazdem krzyżowym (z wył. wkrętów do drewna i wkrętów samogwintujących)
-
Kod CN: 3911 - Żywice naftowe, żywice kumaronowo-indenowe, politerpeny, polisiarczki, polisulfony i pozostałe polimery i prepolimery otrzymywane w wyniku syntezy chemicznej, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2009 49 11 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)