10.11.50.0 Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.50 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Kod PKWiU 10.11.50.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
-
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
-
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 1501 10 90 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
-
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
-
Kod CN: 1502 10 10 - Łój z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 10 90 - Łój z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 90 10 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.47.14 - Kaczki i perliczki, żywe
-
Kod PKWiU: 46.49.36 - Sprzedaż hurtowa pamiątek i wyrobów artystycznych
-
Kod PKWiU: 22.29.10.0 - Odzież i dodatki do odzieży, włączając rękawiczki, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 49.31.22 - Transport pasażerski różnymi środkami transportu, rozkładowy, miejski i podmiejski
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 31.00.20.0 - Części mebli, z wyłączeniem części mebli do siedzenia
-
Kod PKWiU: 32.99.11.0 - Nakrycia głowy ochronne i pozostałe wyroby ochronne
-
Kod PKWiU: 80.30.10.0 - USŁUGI DETEKTYWISTYCZNE
-
Kod PKWiU: 65.12.71 - Usługi ubezpieczeniowe związane z udzielaniem pomocy i podróżowaniem
-
Kod PKWiU: 20.12.21 - Środki barwiące organiczne syntetyczne oraz preparaty na ich bazie; organiczne wyroby syntetyczne w rodzaju stosowanych jako fluorescencyjne środki rozjaśniające lub jako luminofory; laki barwnikowe i preparaty wytworzone na ich bazie