0210 11 90 Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 11 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2934 91 00 - Aminoreks (INN), brotizolam (INN), klotiazepam (INN), kloksazolam (INN), dekstromoramid (INN), haloksazolam (INN), ketazolam (INN), mezokarb (INN), oksazolam (INN), pemolina (INN), fendymetrazyna (INN), fenmetrazyna (INN) i sufentanil (INN); ich sole
-
Kod CN: 3215 11 00 - Farba drukarska czarna, nawet stężona lub stała
-
Kod CN: 8112 52 00 - Odpady i złom talu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających tal)
-
Kod CN: 2827 39 10 - Chlorek cyny
-
Kod CN: 2903 39 - Fluorowane, bromowane lub jodowane pochodne węglowodorów alifatycznych (z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu))
-
Kod CN: 5209 42 00 - Drelich, zawierający >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 5007 90 50 - Tkaniny z przędz o różnych barwach, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 3105 20 10 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające fosfor i potas, o zawartości azotu > 10 % masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0406 90 39 - Jarlsberg (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 2001 90 50 - Grzyby, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym