10.13.11.0 Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Kod PKWiU 10.13.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0210 11 11 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 11 19 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 11 31 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 12 11 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 20 - Bok trzyćwierciowy lub środki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 40 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN: 0210 19 60 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN: 0210 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 29.10.2 - POJAZDY SAMOCHODOWE DO PRZEWOZU OSÓB, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI
-
Kod PKWiU: 28.30.40.0 - KOSIARKI DO PIELĘGNACJI TRAWNIKÓW, PARKÓW LUB TERENÓW SPORTOWYCH
-
Kod PKWiU: 20.41.10.0 - Gliceryna surowa
-
Kod PKWiU: 32.40.4 - POZOSTAŁE GRY
-
Kod PKWiU: 59.11.22.0 - Filmy kinematograficzne na taśmach filmowych
-
Kod PKWiU: 20.13.63.0 - Nadtlenek wodoru
-
Kod PKWiU: 10.42.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU: 14.13.21 - Pozostałe płaszcze (włączając płaszcze przeciwdeszczowe), kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce
-
Kod PKWiU: 20.59.60 - ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
-
Kod PKWiU: 01.26.20.0 - ORZECHY KOKOSOWE