0210 19 50 Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN 0210 19 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8506 80 - Ogniwa i baterie galwaniczne (z wył. Zużytych, tlenkowo-srebrowych, tlenkowo-rtęciowych, z ditlenkiem manganu, litowych i powietrzno-cynkowych)
-
Kod CN: 5107 20 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8108 90 90 - Artykuły z tytanu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3926 90 - Artykuły z tworzyw sztucznych oraz artykuły z pozostałych materiałów objętych pozycjami od 3901 do 3914, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3905 99 - Polimery estrów winylowych i innych polimerów winylowych w formach podstawowych (z wył. z chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, poli(octanu winylu), kopolimerów octanu winylu i poli(alkoholu winylowego), nawet zawierającego niezhydrolizowane grupy octanowe)
-
Kod CN: 5212 21 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², niebielone
-
Kod CN: 2934 99 60 - Chloroprotyksen (INN); tenalidyna (INN) i jej winiany i maleiniany; furazolidon (INN); Kwas 7-aminocefalosporanowy; sole i estry kwasu (6R,7R)-3-acetoksymetylo-7-[(R)-2-formyloksy-2-fenyloacetamido]-8-okso-5-tia-1-azabicyklo[4.2.0]okto-2-en-2-karboksylowego; bromek 1-[2-1,3-dioksan-2-ylo)etylo]-2-metylopirydyniowy
-
Kod CN: 1901 90 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
-
Kod CN: 8703 24 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone tylkow silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 3 000 cm³, nowe (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone