0210 92 99 Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN 0210 92 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8109 20 00 - Cyrkon nieobrobiony plastycznie; proszki cyrkonu
-
Kod CN: 6114 30 00 - Odzież specjalna dla grup zawodowych, sportowców i do innych celów, gdzie indziej niesklasyfikowana, z włókien chemicznych, dziana
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 6112 49 10 - Stroje kąpielowe z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane, zawierające >= 5% masy nitki gumowej (z wył. z włókien syntetycznych)
-
Kod CN: 0304 89 49 - Filety z makreli (Scomber scombrus, Scomber japonicus) i ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN: 9403 90 30 - Części mebli, z drewna, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 3201 20 00 - Ekstrakt akacji
-
Kod CN: 3824 99 - Produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, włączając te, składające się z mieszanin produktów naturalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
-
Kod CN: 4104 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, garbowane lub „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych)