4104 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, garbowane lub „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4104 11 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek)
Kod CN: 4104 11 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 41 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 41 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
Kod CN: 4104 41 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych, całych skór i skórek i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 49 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej (z wył. z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
Kod CN: 4104 49 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie suchym („crust”)”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7806 00 - Artykuły z ołowiu, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 7211 13 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco z czterech stron lub w zamkniętej komorze, o szerokości > 150 mm, ale < 600 mm i grubości >= 4 mm, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nie w zwojach i bez wzorów wypukłych, tzw. wyroby "szerokie płaskie"
Kod CN: 2204 22 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
Kod CN: 0203 12 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 3902 90 - Polimery propylenu lub innych alkenów, w formach podstawowych (z wył. polipropylenu, poliizobutylenu i kopolimerów propylenu)
Kod CN: 7318 15 42 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna, bez główek, o wytrzymałości na rozciąganie < 800 MPa (z wył. do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
Kod CN: 2204 21 22 - Wina białe produkowane w Rheinhessen, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 6404 19 90 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia domowego, obuwia sportowego, w tym butów do tenisa, butów do koszykówki, pantofli gimnastycznych, butów treningowych i podobnych, obuwia dla lalek)
Kod CN: 2613 10 00 - Rudy i koncentraty molibdenu, prażone