4104 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, garbowane lub „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4104 11 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 11 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek)
Kod CN: 4104 11 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 19 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 41 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 41 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
Kod CN: 4104 41 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych, całych skór i skórek i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4104 41 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
Kod CN: 4104 49 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej (z wył. z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
Kod CN: 4104 49 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie suchym („crust”)”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 4104 49 90 - Skóry i skórki ze zwierząt jednokopytnych, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4411 12 10 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości <= 5 mm, nieobrobiona mechanicznie ani niepokryta powierzchniowo
Kod CN: 8413 70 51 - Pompy odśrodkowe, o przepływie promieniowym, o średnicy wylotu > 15 mm, jednostopniowe, z wirnikiem jednostronnym, zblokowane z silnikiem (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19, pomp paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych, pomp do betonu, pomp głębinowych i pomp wirowych do systemów grzewczych i zaopatrzenia w ciepłą wodę)
Kod CN: 7616 - Artykuły z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 5608 19 19 - Siatki gotowe wiązane z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. ze szpagatu, powrozu lub liny, sieci rybackich, siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
Kod CN: 0103 91 - Świnie żywe, o masie < 50 kg (z wył. hodowlanych czystorasowych)
Kod CN: 7228 50 40 - Sztaby i pręty, ze stali zawierającej >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje, <= 0,5% molibdenu, tylko gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco, w nieregularnych kręgach)
Kod CN: 9027 10 10 - Aparatura do analizy gazu lub dymu, elektroniczna
Kod CN: 8414 80 11 - Turbosprężarki, jednostopniowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
Kod CN: 1704 90 - Wyroby cukiernicze niezawierające kakao, włącznie z białą czekoladą (z wył. gumy do żucia)
Kod CN: 1514 91 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)