0210 99 21 Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 99 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8479 79 00 - Pomosty dla pasażerów (z wył. w rodzaju stosowanych w portach lotniczych)
-
Kod CN: 0305 72 00 - Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 2204 22 23 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: DZIAŁ 35 - SUBSTANCJE BIAŁKOWE; SKROBIE MODYFIKOWANE; KLEJE; ENZYMY
-
Kod CN: 2844 - Promieniotwórcze pierwiastki chemiczne i izotopy promieniotwórcze, włącznie z rozszczepialnymi lub paliworodnymi pierwiastkami chemicznymi i izotopami, oraz ich związki; mieszaniny i pozostałości zawierające te produkty
-
Kod CN: 2931 39 60 - was (nitrylotrimetanodiylo)tris(fosfonowy), kwas {etano-1,2-diylobis[nitrylobis(metyleno)]}tetrakis(fosfonowy), kwas [(bis{2-[bis(fosfonometylo)amino]etylo}amino)metylo]fosfonowy, kwas {heksano-1,6-diylobis[nitrylobis(metyleno)]}tetrakis(fosfonowy), kwas {[(2-hydroksyetylo)imino]bis(metyleno)}bis(fosfonowy), i kwas [(bis{6-[bis(fosfonometylo)amino]heksylo}amino)metylo]fosfonowy; ich sole
-
Kod CN: 2008 70 69 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 6704 19 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z materiałów włókienniczych syntetycznych (z wył. Kompletnych peruk)
-
Kod CN: 0303 45 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki i pacyficzny (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis), zamrożony
-
Kod CN: 3301 29 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych i mięty)