0210 99 49 Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN 0210 99 49 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2939 63 00 - Kwas lizergowy i jego sole
-
Kod CN: 3824 81 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające oksiran (tlenek etylenu)
-
Kod CN: 4302 20 00 - Łby, ogony, łapy i pozostałe części lub kawałki, ze skór futerkowych garbowanych lub wykończonych, niepołączone
-
Kod CN: 5508 20 - Nici do szycia z włókien odcinkowych sztucznych, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2008 40 39 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 15% masy)
-
Kod CN: 0303 91 10 - Ikry i mlecze, zamrożone, do produkcji kwasu dezoksyrybonukleinowego lub siarczanu protaminy
-
Kod CN: 0302 22 00 - Gładzica "Pleuronectes platessa", świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0705 - Sałata "Lactuca sativa" i cykoria "Cichorium spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0106 33 00 - Strusie, emu (Dromaius novaehollandiae), żywe
-
Kod CN: 2932 94 00 - Safrol