0210 99 59 Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN 0210 99 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5212 14 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 4104 41 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
-
Kod CN: 1504 30 90 - Tłuszcze, oleje i ich ciekłe frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
-
Kod CN: 1901 90 99 - Przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, i przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ekstraktu słodowego, przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, i wyrobów objętych podpozycją 1901 90 91)
-
Kod CN: 3907 40 00 - Poliwęglany, w formach podstawowych
-
Kod CN: 1604 13 - Sardynki, sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 2926 20 00 - 1-Cyjanoguanidyna (dicyjanodiamid)
-
Kod CN: 6204 32 90 - Żakiety, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 3002 90 10 - Krew ludzka
-
Kod CN: 0401 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego