3002 90 10 Krew ludzka
Kod CN 3002 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 21.10.60.0 - GRUCZOŁY I POZOSTAŁE NARZĄDY; ICH EKSTRAKTY ORAZ POZOSTAŁE SUBSTANCJE POCHODZENIA LUDZKIEGO LUB ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6506 - Nakrycia głowy, nawet z podszyciem lub przybraniem, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 3307 10 00 - Preparaty stosowane przed goleniem, do golenia lub po goleniu
-
Kod CN: 2008 93 21 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0305 53 10 - Dorszyk polarny (Boreogadus saida), suszony, nawet solony, ale niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN: 8519 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku
-
Kod CN: 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 4823 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych, w pasach lub zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe, i artykuły z masy papierniczej, papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7228 20 10 - Sztaby i pręty ze stali krzemowo-manganowej, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 9611 00 00 - Datowniki, pieczęcie lub numeratory i podobne (włącznie z urządzeniami do drukowania lub tłoczenia etykiet), przeznaczone do obsługi ręcznej; ręczne wierszowniki oraz komplety do ręcznego drukowania takimi wierszownikami
-
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )