Kod CN: 0301 99 85 - Ryby morskie żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6103 10 - Garnitury męskie lub chłopięce z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 7217 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach (z wył. sztab i prętów)
Kod CN: 7222 40 50 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykańczane na zimno
Kod CN: 8521 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo" (z wył. rejestrujących kamer wideo)
Kod CN: 3302 10 90 - Mieszaniny substancji zapachowych i mieszaniny, włącznie z roztworami alkoholowymi, na bazie jednej lub na wielu takich substancjach, w rodzaju stosowanych jako surowce w przemyśle spożywczym
Kod CN: 2917 19 - Alifatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu szczawiowego, jego soli i estrów, kwasu adypinowego, jego soli i estrów, kwasu azelainowego, kwasu sebacynowego, ich soli i estrów, bezwodnika maleinowego i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 6403 59 35 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <= 3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. o cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca)
Kod CN: 1804 00 00 - Masło, tłuszcz i olej, kakaowe
Kod CN: 2008 97 - Mieszanki owoców, orzechów i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu (z wył. mieszanek orzechów, orzechów ziemnych i innych nasion i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10, i przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)