1602 42 10 Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN 1602 42 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3307 41 00 - „Agarbatti” i pozostałe preparaty zapachowe, które działają w wyniku spalania
-
Kod CN: 6506 - Nakrycia głowy, nawet z podszyciem lub przybraniem, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 9017 80 - Przyrządy ręczne do pomiaru długości, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0802 41 00 - Kasztany "Castanea spp.", świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 9207 90 90 - Akordeony i instrumenty muzyczne nieklawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie (z wył. gitar)
-
Kod CN: 7210 49 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, niefaliste, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 0304 69 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 7220 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno
-
Kod CN: 1604 13 90 - Sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 6101 20 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane