0302 11 Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
Kod CN: 0302 11 20 - Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0302 11 80 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae" (z wył. Z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej > niż 1 kg każdy), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2008 40 29 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13%)
Kod CN: 4107 99 90 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze skór zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry niedwojonej z pełnym licem, dwoiny licowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
Kod CN: 8502 20 80 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o mocy wyjściowej > 750 kVA
Kod CN: 9504 20 00 - Sprzęt i akcesoria do dowolnego rodzaju gry w bilard
Kod CN: 7406 - Proszki i płatki miedzi (z wył. granulek miedzi i artykułów objętych pozycją 8308)
Kod CN: 1503 00 30 - Olej łojowy do zastosowań przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywanych przez ludzi i emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone
Kod CN: 7208 10 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, z wzorami wypukłymi powstałymi w procesie walcowania