0302 11 Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
Kod CN: 0302 11 20 - Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0302 11 80 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae" (z wył. Z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej > niż 1 kg każdy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 4011 40 00 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe, w rodzaju stosowanych w motocyklach
Kod CN: 2906 19 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. mentolu, cykloheksanolu, metylocykloheksanoli, dimetylocykloheksanoli, steroli i inozytów)
Kod CN: 6005 36 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, niebielone lub bielone (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 0304 95 21 - Mięso (nawet rozdrobnione) z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 2309 90 70 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, niezawierające skrobi, glukozy, syropu glukozowego, maltodekstryny lub syropu z maltodekstryny, ale zawierające produkty mleczne (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 1515 90 11 - Olej tungowy, olej jojoba i olej oiticica, wosk mirtowy i wosk japoński, ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
Kod CN: 5515 29 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, z włóknami odcinkowymi chemicznymi lub bawełną
Kod CN: 5509 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy lub więcej włókien odcinkowych z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)