0302 82 00 Rajowate (Rajidae), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 82 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1905 40 - Sucharki, tosty z chleba i podobne wyroby tostowe
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 2901 24 00 - Butadien-1,3 i izopren
-
Kod CN: 8906 - Jednostki pływające, włączając okręty wojenne i łodzie ratunkowe (inne niż łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
-
Kod CN: 1001 99 00 - Pszenica i meslin (z wył. nasion i pszenicy durum)
-
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 5503 - Włókna odcinkowe syntetyczne, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia
-
Kod CN: 7005 21 25 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości <= 3,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 5603 14 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 2008 93 99 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu ani dodatku cukru (z wył. dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)