0304 74 19 Filety z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. kapskiego, głębinowego i argentyńskiego), zamrożone
Kod CN 0304 74 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4101 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione, lub dwojone (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 0402 - Mleko i śmietana, zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0303 54 10 - Makrele z gatunku Scomber scombrus lub Scomber japonicus, zamrożone
-
Kod CN: 7204 29 00 - Odpady i złom ze stali stopowej (z wył. ze stali nierdzewnej, radioaktywnych lub odpadów i złomu z baterii i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 0808 10 - Jabłka, świeże
-
Kod CN: 2204 21 71 - Wina produkowane w Navarra, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 5301 21 00 - Len międlony lub trzepany
-
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
-
Kod CN: 7202 29 90 - Żelazokrzem, zawierający <= 55% masy krzemu (z wył. zawierającego >= 4 % masy, ale <= 10% masy magnezu)