0304 93 Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 49 11 - Schaby (z wyłączeniem karkowych) i ich części, włącznie z mieszankami schabów lub szynek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 4602 19 90 - Wyroby koszykarskie, wyroby wikliniarskie i pozostałe wyroby z roślinnych materiałów do wyplatania lub wykonane z materiałów roślinnych do wyplatania, objętych pozycją 4601 i wyroby z luffy (z wył. z bambusa i rattanu, otulin na butelki wykonanych ze słomy, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, sznurów, powrozów i kabli, obuwia lub nakryć głowy i ich części, pojazdów i nadwozi pojazdów, wyrobów objętych działem 94, np. mebli, opraw oświetleniowych)
-
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 2204 21 46 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2710 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych (z wył. surowych); preparaty, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów, gdzie indziej niesklasyfikowane; oleje odpadowe, zawierające głównie minerały z ropy naftowej lub bitumiczne
-
Kod CN: 8542 32 75 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "E²PROM" (z wył. flash E²PROM i w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
-
Kod CN: 2936 21 00 - Witaminy A i ich pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 0709 92 10 - Oliwki do celów innych niż produkcja oliwy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 93 90 - Dynie, kabaczki i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone (z wył. cukini)
-
Kod CN: 0406 90 21 - Cheddar (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)