1602 49 11 Schaby (z wyłączeniem karkowych) i ich części, włącznie z mieszankami schabów lub szynek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN 1602 49 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8445 30 00 - Łączniarki lub skręcarki włókiennicze
-
Kod CN: 2510 - Naturalne fosforany wapnia, naturalne fosforany glinu wapnia i naturalna kreda fosforanowa
-
Kod CN: 2903 39 31 - 2,3,3,3-tetrafluoropropen
-
Kod CN: 1601 00 10 - Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)
-
Kod CN: 8519 50 00 - Telefoniczne aparaty zgłoszeniowo-informacyjne
-
Kod CN: 8414 80 11 - Turbosprężarki, jednostopniowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 4408 31 30 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 9028 - Gazomierze, liczniki do cieczy lub energii elektrycznej, do pomiaru zużycia lub produkcji, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
-
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 3904 69 20 - Elastomer fluorowy FKM, w formach podstawowych