0304 95 60 Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN 0304 95 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3920 99 59 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych produktów polimeryzacji addycyjnej, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, arkuszy z poli(fluorku winylu), membran jonowymiennych z fluorowanego tworzywa sztucznego do zastosowania w chloroalkalicznych ogniwach elektrolitycznych, i dwuosiowo zorientowanej folii z poli(alkoholu winylu), zawierającej >= 97% masy poli(alkoholu winylu), niepowleczonej, o grubości < =1 mm)
-
Kod CN: 8411 82 60 - Turbiny gazowe o mocy > 20 000 kW, ale <= 50 000 kW (z wył. silników turboodrzutowych i turbośmigłowych)
-
Kod CN: 5307 10 00 - Przędza pojedyncza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 8302 30 00 - Oprawy, okucia i podobne artykuły nadające się do pojazdów silnikowych (z wył. zawiasów i kółek samonastawnych)
-
Kod CN: 2009 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, zamrożonego i o liczbie Brixa <= 20 w 20°C)
-
Kod CN: 8439 91 00 - Części urządzeń do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 40 31 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 2932 20 20 - Gamma-butyrolakton
-
Kod CN: 0811 10 90 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, niesłodzone
-
Kod CN: 9507 90 00 - Artykuły wędkarskie gdzie indziej niewymienione; podbieraki, podrywki, siatki na motyle i podobne sieci; wabiki oraz podobne przybory łowieckie lub strzeleckie (inne niż te objęte pozycją 9208 lub 9705)