10.20.15.0 Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.15 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Kod PKWiU 10.20.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 92 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z antara "Dissostichus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 93 10 - Surimi z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 93 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 94 10 - Surimi z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
-
Kod CN: 0304 94 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 10 - Surimi, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 21 - Mięso (nawet rozdrobnione) z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 25 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza z gatunku Gadus morhua (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza (Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida (z wył. Filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 30 - Mięso (nawet rozdrobnione), z łupacza (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 40 - Mięso (nawet rozdrobnione), z czarniaka (Pollachius virens) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 50 - Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 60 - Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 95 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów i surimi, mintaja (Theragra chalcogramma), dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka z rodzaju Merluccius i błękitka), zamrożone
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0304 96 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
-
Kod CN: 0304 96 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), zamrożone
-
Kod CN: 0304 96 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 0304 97 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 10 - Surimi, gdzie indziej niesklasyfikowan, zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 21 - Mięso z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 23 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze śledzi "Clupea harengus, Clupea pallasii" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z karmazyna "Sebastes spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 55 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze smuklicy "Lepidorhombus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 61 - Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 65 - Mięso (nawet rozdrobnione), z żabnicy "Lophius spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0304 99 99 - Mięso z ryb morskich, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.32.17 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 13.20.11 - Tkaniny jedwabne lub z odpadów jedwabiu
-
Kod PKWiU: 96.02.2 - LUDZKIE WŁOSY, NIEOBROBIONE
-
Kod PKWiU: 01.45.30.0 - Wełna strzyżona, potna z owiec i kóz, włączając wełnę praną z drugiej strzyży
-
Kod PKWiU: 84.30.11.0 - Usługi w zakresie obowiązkowych zabezpieczeń społecznych dotyczących zasiłków chorobowych, macierzyńskich lub za czasową niezdolność do pracy
-
Kod PKWiU: 49.10.1 - TRANSPORT KOLEJOWY PASAŻERSKI MIĘDZYMIASTOWY
-
Kod PKWiU: 49.31.21.0 - Transport drogowy pasażerski, rozkładowy, miejski i podmiejski
-
Kod PKWiU: 47.00.71.0 - Sprzedaż detaliczna odzieży
-
Kod PKWiU: 01.19.2 - KWIATY CIĘTE I PĄKI KWIATOWE; NASIONA KWIATÓW
-
Kod PKWiU: 78.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z WYSZUKIWANIEM MIEJSC PRACY I POZYSKIWANIEM PRACOWNIKÓW