0304 99 61 Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN 0304 99 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 0304 99 61. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7320 20 85 - Sprężyny zwojowe rozciągane, z żeliwa lub stali
Kod CN: 8104 20 00 - Odpady i złom magnezu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających magnez i opiłków, wiórów i granulek, sortowanych według rozmiaru)
Kod CN: 7208 52 99 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 2050 mm ale >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych (z wył. walcowanych z czterech stron lub w zamkniętej komorze o szerokości <=1250 mm)
Kod CN: 8901 - Liniowce pasażerskie, łodzie wycieczkowe, promy, statki towarowe, barki oraz podobne jednostki pływające, do przewozu osób lub towarów
Kod CN: 5210 31 00 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², barwione
Kod CN: 1212 91 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 7318 15 62 - Wkręty z łbem \ gniazdem sześciokątnym, nawet z nakrętkami lub podkładkami, ze stali nierdzewnej (z wył. wkrętów do drewna i wkrętów samogwintujących i wkrętów i śrub do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
Kod CN: 4101 20 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
Kod CN: 7211 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nieperforowane