0306 12 10 Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN 0306 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3906 90 20 - Kopolimer metakrylanu 2-diizopropyloaminoetylowego z metakrylanem decylowym, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, zawierającego >= 55% masy kopolimeru
-
Kod CN: 2201 10 - Wody mineralne i wody gazowane, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego
-
Kod CN: 5515 19 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, z włóknami ciągłymi chemicznymi, włóknami odcinkowymi wiskozowymi lub bawełną
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 1512 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego lub z nasion bawełny i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 6303 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety; lambrekiny okienne lub łóżkowe, z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. Markiz i zasłon przeciwsłonecznych)
-
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
-
Kod CN: 7208 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, perforowane
-
Kod CN: 6004 10 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej (z wył. zawierających nitkę gumową, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 8207 70 37 - Narzędzia do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego (z wył. trzpieniowych)