10.20.31.0 Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.31 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Kod PKWiU 10.20.31.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0306 11 10 - Szyjki raków morskich "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z szyjkami raków morskich w ich skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 11 90 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. szyjek raków morskich), zamrożone
-
Kod CN: 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)
-
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 14 30 - Kraby "Cancer pagurus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone
-
Kod CN: 0306 15 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet wędzony, nawet w skorupach, włącznie z homarzcem w skorupach, gotowanym na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 16 99 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 91 - Krewetki różowe głębinowe (Parapenaeus longirostris), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 93 - Krewetki z rodzaju Pandalidae, inne niż z rodzaju Pandalus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 94 - Krewetki z rodzaju Crangon, inne niż z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 17 99 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae, Crangon, krewetek różowych głębinowych (Parapenaeus longirostris) i z rodzaju Penaeus), zamrożone
-
Kod CN: 0306 19 10 - Raki słodkowodne, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0306 19 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. wędzonych i langust i pozostałych raków morskich, homarów, krewetek, krabów, raków słodkowodnych, homarzców "Nephrops norvegicus"), zamrożone; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
-
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 92 10 - Homary "Homarus spp.", całe, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
-
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 95 11 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
-
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 95 30 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodzaju Pandalus)
-
Kod CN: 0306 95 40 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Crangon crangon)
-
Kod CN: 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
-
Kod CN: 0306 99 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 72.20.31.0 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie językoznawstwa i literaturoznawstwa
-
Kod PKWiU: 08.91.12.0 - Piryty żelazowe niewyprażone; siarka surowa lub nierafinowana
-
Kod PKWiU: 52.10 - MAGAZYNOWANIE I PRZECHOWYWANIE TOWARÓW
-
Kod PKWiU: 53.20.11.0 - Usługi kurierskie wykonywane różnymi środkami transportu
-
Kod PKWiU: 14.11.10 - Odzież ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
-
Kod PKWiU: 28.94.5 - CZĘŚCI I AKCESORIA MASZYN DLA PRZEMYSŁU TEKSTYLNEGO, ODZIEŻOWEGO I SKÓRZANEGO
-
Kod PKWiU: 10.42.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU: 47.00.25.0 - Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych
-
Kod PKWiU: 32.99.30.0 - WYROBY Z WŁOSÓW LUDZKICH LUB SIERŚCI ZWIERZĘCEJ; PODOBNE WYROBY Z MATERIAŁÓW WŁÓKIENNICZYCH
-
Kod PKWiU: 85.20.12.0 - Usługi szkół podstawowych, z wyłączeniem usług szkół podstawowych on-line