0306 16 Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7013 22 10 - Kieliszki i szklanki, z nóżką, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie
-
Kod CN: 8475 90 - Części maszyn do montażu lamp elektrycznych lub elektronicznych, lamp elektronowych lub fotograficznych lamp błyskowych, w bańkach szklanych i maszyn do wyrobu lub obróbki na gorąco szkła lub wyrobów szklanych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 39 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 1107 10 99 - Słód (z wył. palonego, z pszenicy i w postaci mąki)
-
Kod CN: 6406 20 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 4302 19 35 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z królików lub zajęcy, całe, niepołączone
-
Kod CN: 2921 59 90 - Poliaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. o-, m, p-fenylenodiaminy, diaminotoluenów i ich pochodnych, i ich soli, m-fenylenobis(metyloaminy); 2,2'-dichloro-4,4'-metylenodianiliny; 4,4'-bi-o-toluidyny; 1,8-naftylenodiaminy)
-
Kod CN: 5102 19 90 - Cienka sierść z królika (z innego niż królika angorskiego), zająca, bobra, nutrii lub piżmowca, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 2812 17 00 - Chlorek tionylu
-
Kod CN: 2204 21 24 - Wina białe produkowane w Lazio (Latium), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)