0307 22 10 Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN 0307 22 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7225 19 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco
-
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN: 5205 47 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 83,33 decyteksa, ale < 106,38 decyteksa "o numerze metrycznym > 94, ale <= 120, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4418 20 80 - Drzwi i ich futryny oraz progi, drewna (z wył. z drewna tropikalnego: akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti, i z drewna drzew iglastych)
-
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4009 21 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z metalem, bez wyposażenia
-
Kod CN: 2008 70 98 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 5 kg (z wył. z dodatkiem alkoholu i cukru)
-
Kod CN: 8476 90 10 - Części automatów do rozmieniania pieniędzy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5607 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z włókien syntetycznych i z sizalu lub pozostałych włókien tekstylnych z rodzaju Agave)
-
Kod CN: 0207 55 93 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone