0307 42 10 Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN 0307 42 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.42.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 32 - Żakiety, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 7320 10 11 - Resory warstwowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 0302 45 - Ostroboki (Trachurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2208 20 - Napoje spirytusowe otrzymane przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron
-
Kod CN: 2827 20 00 - Chlorek wapnia
-
Kod CN: 8708 30 10 - Hamulce i hamulce ze wspomaganiem i ich części, do montażu przemysłowego: ciągników kierowanych przez pieszego, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów , z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej <= 2 500 cm³ lub z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2.800 cm³ z pozycji 8705, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 2008 70 31 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 8459 31 00 - Wiertarko-frezarki do obróbki metalu, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi)
-
Kod CN: 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone