0307 43 Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 90 25 - Tilsit (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 3505 - Dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane, np. skrobie wstępnie żelatynizowane lub estryfikowane; kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 7418 10 - Stołowe, kuchenne lub inne artykuły gospodarstwa domowego i ich części, zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i podobne artykuły, z miedzi (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7419, artykułów o naturze narzędzia, artykułów nożowniczych, łyżek, chochli itp., artykułów ozdobnych, wyposażenia)
-
Kod CN: 2004 10 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 1604 14 28 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 1605 56 00 - Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 3210 00 90 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami, lakierami i farbami klejowymi (z wył. na bazie polimerów syntetycznych lub polimerów naturalnych modyfikowanych chemicznie, farb olejnych oraz pokostów, włącznie z emaliami i lakierami); gotowe pigmenty wodne, w rodzaju stosowanych do wykańczania skóry
-
Kod CN: 2009 39 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 3001 20 10 - Ekstrakty gruczołów lub pozostałych narządów lub ich wydzielin, pochodzenia ludzkiego, do celów organoterapeutycznych
-
Kod CN: 2208 20 12 - Cognac, w pojemnikach o objętości <= 2 litry