3505 Dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane, np. skrobie wstępnie żelatynizowane lub estryfikowane; kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 3505 10 - Dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane, np. skrobie wstępnie żelatynizowane lub estryfikowane
Kod CN: 3505 10 50 - Skrobie, estryfikowane lub eteryfikowane (z wył. dekstryn)
Kod CN: 3505 10 90 - Skrobie modyfikowane ( z wył. skrobi estryfikowanych, eteryfikowanych i dekstryn)
Kod CN: 3505 20 - Kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 3505 20 10 - Kleje zawierające < 25% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 3505 20 30 - Kleje zawierające >= 25%, ale < 55% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 3505 20 50 - Kleje zawierające >= 55%, ale < 80% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 3505 20 90 - Kleje zawierające >= 80% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2004 90 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, niezmieszanych)
Kod CN: 0207 26 91 - Wątróbki jadalne z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 2928 00 10 - N,N-Bis(2-metoksyetylo)hydroksyloamina
Kod CN: 8421 21 00 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania wody
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 8438 50 00 - Urządzenia do przemysłowego przyrządzania mięsa lub drobiu (z wył. urządzeń do gotowania i pozostałych urządzeń grzewczych oraz chłodzących czy mrożących)
Kod CN: 8528 72 20 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, zawierająca urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania
Kod CN: 4823 61 00 - Tace, półmiski, talerze, kubki i podobne, z papieru lub tektury z bambusa
Kod CN: 8424 20 00 - Pistolety natryskowe i podobne urządzenia (z wył. elektrycznych maszyn i urządzeń, do rozpylania na gorąco metali lub cermetali objętych pozycją 8515, maszyn do wytwarzania strumienia piasku i podobne maszyny wytwarzające strumień czynnika roboczego)
Kod CN: 6001 29 00 - Dzianiny pętelkowe (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych)