0403 10 19 Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0403 10 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 49 80 - Eteroalkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. 2-(2-chloroetoksy)etanolu)
-
Kod CN: 9110 11 90 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów) (z wył. z balansem i sprężyną włosową)
-
Kod CN: 2826 90 - Fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. heksafluoroglinianu sodu [syntetycznego kriolitu] i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2619 00 90 - Żużel, zgorzeliny i pozostałe odpady z produkcji żeliwa lub stali (z wył. żużla granulowanego i odpadów nadających się do odzyskania żelaza lub manganu)
-
Kod CN: 8411 22 - Silniki turbośmigłowe o mocy >1100 kW
-
Kod CN: 2922 44 00 - Tylidyna (INN) i jej sole
-
Kod CN: 9201 90 00 - Klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe (z wył. pianin i fortepianów)
-
Kod CN: 4421 91 00 - Artykuły z bambusa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4002 49 00 - Kauczuk chloroprenowy (chlorobutadienowy) (CR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. lateksu)
-
Kod CN: 6603 90 10 - Uchwyty i gałki do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601 lub lasek, stołków myśliwskich, biczy, szpicrut i tym podobnych objętych pozycją 6602