0403 10 59 Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 27% masy
Kod CN 0403 10 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8448 59 00 - Części i akcesoria stosowane z maszynami objętymi pozycją 8447, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2916 14 00 - Estry kwasu metakrylowego
-
Kod CN: 0307 43 95 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", zamrożony
-
Kod CN: 6308 00 00 - Zestawy składające się z tkaniny i przędzy, nawet z dodatkami, do wykonywania dywaników (mat), obić, haftowanej bielizny stołowej lub serwetek, lub podobnych artykułów włókienniczych, pakowane w opakowania do sprzedaży detalicznej (z wył. zestawów przeznaczonych do wyrobu odzieży)
-
Kod CN: 9019 10 10 - Aparatura do wibracyjnego masażu elektrycznego
-
Kod CN: 0602 90 50 - Rośliny, włącznie z ich korzeniami, żywe, rosnące na wolnym powietrzu (z wył. cebulek, bulw, korzeni bulwiastych, pędów podziemnych, koron i kłączy oraz roślin i korzeni cykorii, nieukorzenionych sadzonek, zrazów, rododendronów, azalii, róż, grzybni, roślin ananasa, rośliny warzyw, truskawek i poziomek, drzew, krzewów i krzaków)
-
Kod CN: 3905 30 00 - Poli(alkohol winylowy), w formach podstawowych, nawet zawierający niezhydrolizowane grupy octanowe
-
Kod CN: 5306 10 50 - Przędza lniana pojedyncza, o masie liniowej < 277,8 decyteksa "o numerze metrycznym > 36" (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2106 10 20 - Koncentraty białkowe i teksturowane substancje białkowe, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi
-
Kod CN: 0811 90 50 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone